Получавам моите селскостопански новини новини за работа

Wiki Article



{Подкрепен от Силиконовата долина гласоподавател система само за нов Калифорнийски град полученне над гласуването през ноември Всички неща взети под внимание Подкрепена от Силиконовата долина инициатива да се изгради неопитен метрополис за приблизително четиристотин 000 хора вътре в заливът на Сан Франциско Зона на земя, която сега е зонирана за земеделие полученне е над ноем.

От Nikk Ogasa март 17, 2023 г. Земеделие Сухото земеделие може да помогне земеделие в западния САЩ на фона на местен климат коригиране Някои фермери в западната САЩ се отказват от напояване, това може спести от вода и произвеждане допълнителни ароматни плодове и зелени. От Катрин Корни Март 9, 2023 г. Коренното население на Земята мъже и жени може да е установен „dim земята“ на Амазонка по reason Modern Жителите на Амазонка правят богата почва от пепел, храна остатъци и изгаряния. Почвата силно прилича на древни тъмни почви разположени в местоположение. От Фреда Крайер 5 януари 2023 г. Микроби Как гъбичките произвеждат мощни токсини което може да замърси храна Генно инженерство на Aspergillus гъбички за премахване на специфични протеини спира производството на микотоксини това може да бъде опасно за човешкото здраве и фитнес. От Дебора Балтазар 20 октомври 2022 г. Наука и Общество Свежа подправка мирише Земеделски Новини на месо в резултат на захар — и брашнени червеи Една лъжица захар може да разреши варени брашнени червеи намаляват много повече много лесно, възможно предимство за планета. От Анил Оза август двадесет и пет, 2022 едно

Свързани Натисни е безпристрастен световен новини Група посветен на докладване на факти. Създадено през 1846 г., AP днес продължава да бъде доста вероятно най-много надежден източник на бърз, точни, безпристрастни новини във всички формати заедно с важно доставчик на технологично ноу-хау и услуги решаващо към новини бизнес предприятие. Много повече от 50 процента Изводи от AP история относно опасно топлина заплахи за оранжерията работници Няколко ферми, от оживени стартиращи предприятия за вертикално земеделие до често срещани производители на специализирани култури, са насърчаване оранжерии като начин за защита на културите от местно време крайности.

AGM органи В допълнение подчерта SLF компания на Регулиране и администриране действия и нейното използване на дрон технологии за подобряване инициативи за проучване за SLF.Business enhancement в American Farm Bureau. „Тази система композиция упълномощено за нашия клас да трябва богат изпитания със селското стопанство, и със социални и културни неприятности. Като стипендианти, ние участвахме в двете случайно и официално отражение, и бяха идентифицирани като да поставят нашето Изучаване в движение в нашите Опит и частен живее.

Report this wiki page